Ce cărți de vizită să alegi?

Cărțile de vizită sunt o parte importantă a promovării afacerilor, care ajută la stabilirea comunicării informale cu clienții și partenerii. Iată opțiunile pentru alegerea și crearea cărților de vizită:

  1. Dimensiune. Dacă preferați să respectați standardele, atunci va trebui să alegeți o dimensiune a cărții de vizită dintre 2 opțiuni - „european” 85 × 55 mm și „rus” 90 × 50 mm. În cazul alegerii dimensiunilor pentru cărțile de vizită de afaceri și corporative, este bine să imprimați cărți care respectă standardele general acceptate. Dar cărțile de vizită personale pot fi absolut diferite.
  2. Forma. Standardul pentru o carte de vizită este dreptunghi. Dar nu este bătut în cui.
    3. Culori. Clasice - cărți alb-negru, simple și concise. Mulți respectă acest stil, dar, cu toate acestea, mai mare popularitate o câștigă cărți colorate, permițând să atragă atenția maximă a destinatarului.

4. Tipul materialului. Se utilizează și cele mai neobișnuite diferite materiale - lemn, metal, țesătură. Dar hârtia poate fi variată ca aspect și textură - metalizată, aurită, laminată, texturată, gofrată, cu efect de perlă sau luciu. O astfel de exclusivitate nu este ieftină!